خبرگزاری بسیج - سالانه بیش از ۵ هزار تن آلبالو در این شهرستان برداشت میشود. برداشت محصول آلبالوی باغهای این شهرستان همه ساله از نیمه دوم تیر آغاز میشود و تا مرداد ادامه دارد.
محصول آلبالوی این شهرستان از نظر کیفیت، در سطح بالایی قرار دارد و بیشترین مصرف آلبالو برای تهیه شربت، ترشی، لواشک و میوه خشک است.
آلبالو دارای خواص ضدالتهابی، ضد سرطانی، ضدعفونیکننده و آنتی اکسیدانی است.
همچنین، آلبالو میتواند بهبود سلامت گوارش، کاهش فشارخون، تقویت سیستم ایمنی و افزایش قدرت ذهنی و جسمی کمک کند.